sâmbătă, 21 aprilie 2012

Castiga unul dintre cele 3 premii Wella Professionals Care Sun

Publicat de Jully's Blog la 13:48

Viseaza cu ochii deschisi: la plaja insorita, la limonada rece si la plimbarile lungi si relaxante. In aceasta vara, soarele este prietenul tau. Acum ai la dispozitie cinci produse Wella Professionals Care Sun ce iti ofera protectie si ingrijire inainte, in timpul si dupa expunerea la soare. Experimenteaza cu simturile ingrijirea profesionala a parului si ofera-i in aceasta vara protectie si stralucire fermecatoare.

WELLA SUN HAIR&BODY SHAMPOO ŞAMPON PENTRU PĂR ŞI CORP
Curăţă delicat părul şi corpul oferind hidratare. Îndepărtează reziduurile din apa sărată sau cu clor. Produs ce conţine vitamina E.
Aplicarea: pe părul umed şi se masează. Se clăteşte foarte bine.
WELLA SUN PROTECTION SPRAY TRATAMENT SPRAY PENTRU PĂR FIN/NORMAL
Formulă inovatoare în 2 faze. Faza 1, albă şi cremoasă, oferă părului protecţie UV; faza 2, cea transparentă, conţine complex de vitamine ce oferă hidratare firului de păr. Produs cu protecţie UV.
Aplicarea: se agită bine şi se distribuie uniform pe părul umed sau uscat. Nu se clăteşte.
WELLA SUN HAIR&SKIN HYDRATOR CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU PĂR ŞI CORP
Oferă părului şi pielii hidratare de durată şi efect strălucitor seducător. Produs ce conţine alantoină, ingredient ce oferă hidratare intensă.
Aplicarea: se distribuie uniform pe părul umed sau uscat şi pe corp. Nu se clăteşte.

Va ofer ocazia de a incerca aceste 3 produse care sunt un rasfat pentru par in perioada care urmeaza. 

Vor fi 3 castigatoare a cate 3 produse

Reguli
Sa ma urmaresti prin GFC (vezi aici)
Sa dai like paginilor WellaProfessionals &  JullysBeauty
Sa dai share acestui giveaway ( facebook) (vezi aici )
Sa completati formularul 
Sa raspundeti intr-un comentariu la intrebarea :  Unde ar fi vacanta ta de vis ( unde ti-ai dori sa mergi sau unde ai fost si ti-a placut foarte mult)  si cum iti ingrijsti parul pe timp de vara?

Daca nu raspundeti si la intrebare nu sunteti inscrise.
Giveawayul dureaza pana in 29 aprilie


72 comentarii:

mady magda spunea...

Vacanta de vis mi-am pertecut-o la o pensiune linistita de la munte, unde as mai merge se o mie de ori, iar parul pe timpul verii in ingrijesc prin spalare o data la 2 zile cu sampon obisnuit si aplicarea de 2 ori pe saptamana a unei masti hidratante

Ioana Alexandra spunea...

As vrea sa ma mai duc o data in Roma si sa apuc sa vad mai multe. Vara nu fac nimic diferit pentru parul meu fata de iarna

Ionela Pascu spunea...

Vancata de vis ar fi undeva intr-un loc uitat de lume , o insula de exemplu, plaja , soare.. cu prietenii si familia. Vara il ingrijesc ca de obidei cu sampon, balsam si masca, iar rareori ii mai aplic un spray de protectie.

elena spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
elena spunea...

mi-as dori sa merg la venetia! vara ii acord o atentie deosebita parului, in sensul ca il usuc in mod natiural si evit folosirea excesiva a placii de par sau a produselor de styling

magda gheorghe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
magda gheorghe spunea...

vacanta de vis am petrecut-o in Turcia... a fost de fapt luna de miere. Parul vara mi-l protezej impotriva uscarii cu masti facute in casa din galbenus de ou si cateva picaturi de ulei de masline

Kaiyo Aino spunea...

Mi`ar placea vara aceasta sa vizitez Santorini. Defapt planuiesc aceasta excursie de anul trecut si sunt foarte incantata. Cat despre ingrijirea parului, recunosc ca vara e mult mai greu de ingrijit, in general optez pentru produse gen liss pentru ca asa e mai usor si de ingrijit si de aranjat .

Bianca Roxana spunea...

Odata visam la o vacanta super scumpa si exotica, un loc din acela cu peisaje de vis, departe de tot si de toate..Acum am ajuns sa imi doresc doar liniste, oriunde ar f,chiar si acasa..sa nu existe telefon care sa zbarnaie chemand la ,munca,sa nu existe urgente sau mai stiu eu ce..
Vara folosesc mai des masti de par pentru hidratare si merg mai des sa imi iau varfurile,iar atunci cand stau cu el prea mult expus in soare,prefer sa il acopar cu o palarie pentru protectie.

Jane spunea...

vacanta de vis este la mare la soare la relaxare asa imi doresc eu vacanta si parul pe timpul verii il ingrijesc o data pe saptamana cu o masca facuta in casa pe baza de ulei de masline

claudia_mami spunea...

vacanta de vis este undeva la venetia imi doresc de mult timp sa vad acele locuri frumoase insa numi permit asa ca visez cu ochii deschisi si poate intr-o buna zi voi reusi sa ajung .

marilena maftei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
marilena maftei spunea...

Vacanta de vis ar fi pe o insula exotica cu apa curata si calduta, cu nisip fin si soare stralucitor si cu un martini in mana la umbra unor palmieri.
Ceea ce fac in plus vara fata de celelalte anotimpuri este sa imi hidratez mai mul parul folosind o masca de uleiuri naturale deoarece soarele are tendinta de a-mi usca parul in acest anotimp.

valentina spunea...

Vacanta mea de vis ar fi in Hawaii ,doar cu sotul ,unde putem sa ne relaxam in liniste,sa ne balacim si sa ne plimbam pe plaja.
Pe timp de vara imi intretin parul cu masti ,deoarece parul meu ,de la atata soare,isi pierde uneori culoarea,se decoloreaza.

IngerFaraHarpa spunea...

Vacanta de vis am petrecut-o la Paris, in luna de miere.
Vara folosesc mai des masti pentru par si spray-uri cu factor de protectie.

Ingeras spunea...

vacanta de vis ar avea loc intr-un loc magnific,in care sa ma pot relaxa si sa pot vizita multe locuri....bora bora:)
imi ingrijesc parul folosind sampon si balsam,apoi un spray de protectie

brotha spunea...

Vacanta de vis este in ibiza8-> si parul mi-l ingrijesc folosin balsam, ulei hranitor, masca de par si spray de protectie.

Unknown spunea...

Vacanta de vis ar fi in Turcia. Pe timp de vara folosesc un spray de par cu SPF.

violeta elena cristea spunea...

Vacanta de vis este la mare undeva in Croatia,am vrut sa mergem anul trecut dar baietelul meu avea numai 4 luni si am zis ca e prea micut asa ca anu trecut nu am avut vacanta, sper anu asta sa mergem. Parul il ingrijesc cu sampon, balsam si o data pe saptamana masca de galbenus de ou si ulei de masline, ca parul sa nu-si piarda din stralucire.

Beauty and others spunea...

Vacanta mea de vis ar fi sa ma plimb pe un vas de croaziera si sa admir frumusetile planetei.

Vara pentru a-mi ingriji parul nu folosesc uscator, placa sau alte obiecte care mi-ar putea afecta parul si nu folosesc produse ce contin alcool. Cand vin pe plaja imi umezesc putin parul pt a evita clorura din mare, iar dupa folosesc un balsam de curatare. In fiecare luna imi iau din varfuri cam 3 cm si folosesc masti hidratante.

Doyni spunea...

Vacanta de vis ar fi intr-un loc strain (Grecia, Venetia, Franta, etc) unde sa vizitez cat mai multe imprejurimi, sa fac multe poze, sa ma plimb de mana cu iubitul meu, sa fim cazati in cel mai luxos apartament si sa fim invitati la cele mai smechere party-uri:D
Pe timp de vara imi spal parul de 2-3 ori pe saptamana (depinde cat de gras este)si folosesc sampon si balsam. Las parul sa se usuce natural, nu folosesc spuma, fixativ, etc, placa o folosesc doar la ocazii, iar cand sunt la plaja imi acopar tot capul:D

AlexandraS spunea...

De foarte mult timp ma tin sa plec in Coasta de Azur, si cred ca anul acesta voi merge cu siguranta, va fi cea mai frumoasa vacanta cu siguranta, cat despre parul meu sunt foarte grijulie folosec masti,un ser pentru varfuri tocite si desigur balsam si sampon :D

Carmen Tender spunea...

vacanta mea de vis este undeva intr-un sat de munte din judetul Cluj.De acoli este originar tata,mergem aproape in fiecare vara.E liniste,aer ff curat si multa voie buna!Nu se compara cu zona de campie unde stau eu..in plus si oamenii sunt mai educati;).Vara folosesc mai multe tratamente pt protectie contra razvelor uv,folosesc ulei de par,masti..am parl ff uscat si cretz.Port pe cat pot sapac sau palarie,a si beau apa multaaaa

andreeabacau spunea...

Vacanta mea de vis ar fi intr-un loc exotic,unde sa ma bucur de relaxare ,cele mai delicioase bucate si distractie maxima.
Vara am aceeasi rutina aplic ulei de argan inainte cu 30 min de al spala,aplic ,sampon,balsam si cateodata si masca,aplic si spray termoprotector

Amira spunea...

Vacanta ideala pentru mine ar fi intr-un loc linistit: o plaja micuta,paduri tropicale si apa potrivite pentru inot, alaturi de iubitul meu .
Pentru par folosesc un sampon special si balsam, dar sunt si foarte atenta pentru a nu-mi expune parul la temperaturi foarte ridicate.

pop aurelia spunea...

Vacanta mea de vis ar fi in Italia langa cei 3 copii iar pentru a intretine parul folosesc,Fiecare femeie isi doreste sa arate excelent, iar tenul este cartea de vizita a oricarei doamne si domnisoare.Iarna vine la pachet cu frig, vant, ninsoare, schimbari bruste de temperatura. Este aproape imposibil ca parul nostru sa nu aiba de suferit. De aceea, in sezonul rece trebuie sa-i acorzi mult mai multa atentie si sa il ingrijesti ca la carte.In primul rand, trebuie sa ai la fel de multa grija de el cum ai si de tenul tau. Parul trebuie curatat corect, dar si hidratat: „Pe timpul iernii este nevoie de mult mai multa atentie. Cat mai multa masca, sampon de calitate si de ce nu, mai multa grija

Sandu Florina spunea...

MI-AS DORI SA MERG IN GERMANIA DEOARECE AM MAI FOST SI SUNT FOARTE INCANTATA DE ACEASTA TARA SI PARUL MEU ESTE FOARTE NEASCULTATOR,REBEL, CU MULT VOLUM. PE TIMP DE VARA IL SPAL SI IL INDREPT CU PLACA.

manole alina maria spunea...

Vacanta de vis, mi-as dori sa merg in Egipt, este visul meu de vreo 10 ani. Iar parul pe timpul verii il spal o data la 2-3 zile cu samponul fiicei mele Johnson baby si aplic dupa clatire un balsam pt. protectie solara.

Geta spunea...

Pentru mine vacanta de vis este in Corfu. Este o insula superba si v-o recomand cu caldura, mai ales pentru luna de miere. Vara nu am un tratament special pentru par doar ca il spal cu frunza de nuc (cu apa in care am fiert frunza de nuc), sau daca sunt pe undeva pe la tara si am ocazia sa adun apa de ploaie ma spal cu apa de ploia asa cum faceam in copilarie. Parul ramane foarte frumos si stralucitor.

Stefania Petcu spunea...

Vacanta de vis.. de mult visez sa ajung la Londra impreuna cu prietenii mei..sa ne plimbam pe strazile londoneze si sa ne bucuram de privelistea superba pe care ne-o ofera orasul:)
Cat despre parul meu, este mai greu de ingrijit,este lung, il spal de cateva ori pe saptamana, folosesc un balsam,dar si o masca, si uneori si spray pentru varfurile deteriorate:)

Corinna spunea...

Vacanta de vis pentru mine ar fi intr`un loc exotic, cu apa limpede si un peisaj frumos 8->.Mi-as dori sa ajung in Grecia, am vazut ca este foarte frumos acolo:D
Cat despre par, nu fac nimic deosebit vara, uneori aplic masti naturale:-?

mihaela spunea...

vacanta de vis..........este la mare!ador marea apa sarata ,nisipul,plaja si mai ales bronzul!mi.as dori sa merg la nisipurile de aur.......poate anul acesta.parul in protez cu palarie cind soarele e puternic folosesc balsam cu protectie solara,masca de hidratare si ulei de masline!

Radu Adina spunea...

Vacanta de vis as vrea sa o petrec in Grecia.Vara, pe langa mastile de par si balsamul de par aplic si fluid hidratant System Professional de la Wella special pentru parul expus la soare.

puiu0007 spunea...

Mi-as dori sa merg intr-o vacanta de vis in Grecia.Vara pentru ingrijirea parului folosesc sampon, balsam si masca de par.

Nico spunea...

Vacanta mea de vis ar fi in Egipt.Intotdeauna mi-am dorit sa vad piramidele.Vara imi tai varfurile la par lunar,folosesc masti,port palarie,folosesc vopsea de par fara amoniac,sau sampon colorant.

doria10 spunea...

Vacanta mea de vis este intr-un loc insorit, pe malul unei mari cu nisip foarte fin, la marginea plajei sa fie palmieri de unde sa pot privi rasaritul si apusul soarelui.
Vara imi hidratez mai mult parul cu masti pe baza de fructe si miere pentru ca soarele puternic usuca firul de par. Cateodata port si palarie. Folosesc placa sau ondulatorul foarte rar, cand imi spal parul il las sa se usuce natural.

Joana spunea...

Vacanta mea de vis ar fi in Maldive alaturi de iubitul meu.
Vara ma spal de 2-3 ori pe saptamana pe par, il clatesc cu apa rece, folosesc balsam bifazic ..

Andreea Popa spunea...

Vacanta de vis ar fi pe o insula alaturi de iubitul meu :x. Vara imi ingrijesc parul astfel: ma spal de 2-3 ori pe saptamana, iar o data pe saptamana aplic o masca facuta acasa :)

anyt_dodo spunea...

Vacanta mea de vis ar fi sa imi pot duce familia pe litoralul romanesc si mai ales pe fratele meu, deoarece din cauza unor probleme de sanatate nu a vazut niciodata marea. As fi cea mai minunata vacanta la care am visat vreodata daca dorinta mea ar putea deveni realitate. Sa putem petrece cu toti o saptamana frumoasa la mare si sa uitam de griji si necazuri.
In ceea ce priveste parul, din pacate nu folosesc produse speciale pentru el, deoarece in cele mai multe cazuri nu imi permite. Insa vara, pentru a-l proteja unoeri folosesc palarii, mai ales atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate si trebuie sa plec cand razele soarelei emana cea mai mare caldura

Anonim spunea...

Vacanta mea de vis ar fi intr-un loc exotic, unde este cald, unde am parte de stat la soare si de mult bronz. De preferinta cu persoana iubita :D

Parul il spal de 2 ori pe saptamana, ii aplic o masca 1 data/saptamana si vara incerc sa nu mi-l indrept/ondulez asa de des. Il las mai natural :)

Te pup, multumim de concurs :*

Roxana Erbarescu

InsaneGoddess spunea...

Acum cativa ani am fost in Turcia. A fost sublim. Pe langa ca mancarea a fost excelenta, iar camera a fost perfect aranjata si avea un balcon cu o panorama superba, nisipul era foarte foarte fin, parca umblai pe nori, parca zburai, iar apa marii era atat de curata, incat daca iti pica un ac in apa, il vedeai de la suprafata. A fost genial. M-as muta acolo daca mi-as permite :)
Eu ma spal zilnic pe par, daca trebuie sa ies din casa, fie vara sau iarna. Totusi, avand un par ondulat spre cret, vara folosesc un balsam de tip leave-in si produse de coafura pe baza de silicon si incerc sa il las sa se usuce singur.

ratiumariaviorica spunea...

vacanta de vis: este pe o insula exotica..alaturi de sotul meu.Vara folosesc sampon cu protectie UV

Monika spunea...

Vacanta mea de vis este la Paris vizitand muzee stand la tacle in cafenele facand shopping in LaFayette etc.
Pe timp de vara imi ingrijesc parul prin spalare , hidratare cu balsam plus folosind produse cu UV protectie.

Aurelia spunea...

Vacanta mea de vis ar fi intr-un loc pustiu alaturi de sotul meu.Vara folosesc un sampon pentru par vopsit si o masca pentru a-mi proteja parul de soare.

Ghelase Mihaela spunea...

vacanta ideala este in grecia alaturi de prietenul meu.vara ma spal de 2 ori pe saptamana si incerc sa il las cat mai natural deoarece e ondulat si prefer sa nu-l dau cu fixativ sau spuma

Cristina_Pascu spunea...

Vacanta ideala ar fi in cipru. Vara imi protejez parul cu sampon si masca.

M. spunea...

Vacanta pentru mine inseamna relaxare, liniste asa ca ma vad pe o plaja insorita si pustie, departe de civilizatie, unde omul nu a pus inca "mana"si totul este natural si frumos. Marea de un albastru azuriu ma roaga sa o las sa'mi sarute picioarele, dar eu stau tolanita, lenesa pe un prosop la umbra unui palmier cu o carte intr-o mana si un cocteil in cealalta. Am visat un pic. :D Si cat despre protectie, nu i-am acordat parului o atentie atat de mare pana acum, dar vara asta vreau sa folosesc ceva cu factor de protectie si impotriva uscaciunii si ruperii.

ioana alexandrescu spunea...

vacanta perfecta pentru mine ar fin in turcia.vara imi protejez parul cu palarii

gabriela spunea...

vacanta perfecta este in grecia,nu imi protejez parul decat cu cate o palariuta

Camelia Andrasescu spunea...

Vacanta de vara ideala ar fi intr-o croaziera prin Caraibe , iar pentru par folosesc sampon special pentru par plin de sare de mare sau clor , care imi lasa un par extrem de moale .

Cami spunea...

Vacanta ideala ar fi intr-un loc exotic, Hawai, Seychelles sau Bora Bora. Vara folosesc palarie de soare cand stau la plaja, in rest nu fac nimic deosebit pentru a-l proteja.

GFC: Cami87

Gavriloi Adina spunea...

Un loc de vis,in care mi-as dori sa merg este Insula Santorini.Nu am fost,dar am citit si am vazut atatea poze,incat mi se pare un tinut ireal.In timpul verii,folosesc sampon,masca,balsam potrivite tipului meu de par si scalp,ca si iarna.In plus incerc sa il protejez de razele directe ale soarelui prin palarii,sepci...Ma hidratez cat pot de bine,nu il agresez termic(spun "nu" placii) sau chimic si daca sunt nevoita sa folosesc produse de hairstyle,le aleg pe cele cu factor de protectie UV cat mai ridicat.In plus incerc si ceva masti homemade pentru hidratare,dar asta mai rar,recunosc.

roxana_4u95 spunea...

Visul meu dintotdeauna a fost sa vizitez Japonia..De ce>?Pentru ca imi place aceasta tara..m-a fermecat cultura sa,civilizatia..peisajele..si traditiile..Pana si numele mafiei japoneze ma atrage"yakuza"..suna misterios..si e precum un subiect tabu..Sper din tot sufletu ca in viitorul apropiat sa pot sa-mi indeplinesc acest vis,pe care il am inca din copilarie..
Trecand peste acestea,vara pot spune ca pun mare pret pe protectia parului meu.Incerc sa port palarie de fiecare data cand este cazul.La piscina evit sa intru cu capul in apa deoarece aceasta contine ft mult clor care imi deterioreaza serios structura firului de par..Pe langa sampon,folosesc si balsam,si o masca de par..iar uneori imi prepar cate o masca home made,atunci cand nu o folosesc pe cea cumparata.Ma bucur enorm de mult ca cei de la Wella s-au gandit la binele nostru si al podoabei noastre capilare,care are de suferit extrem de mult pe timpul verii,datorita numerosilor factori nocivi care ne inconjoara,si au lansat pe piata aceasta gama pentru protectie solara.

daniel spunea...

as vrea sa merg in insulele maldive.vara imi dau cu o ceara pt protectie solara

Oana spunea...

Vacanta ideala pentru mine este la mare. Cea mai frumoasa vacanta petrecuta la mare a fost la Navodari, in vara anului 2006.

Vara incerc sa imi acopar parul cat pot de mult, pentru a-l feri de razele soarelui. Daca nu il acopar, atunci cu siguranta il port strans in coc si nu ies din casa fara a aplica un balsam leave-in.

ion spunea...

vacanta ideala a fost in grecia,de fapt a fost luna de miere.
pt protectia parului nu fac nimic special,in schimb il acopar cu o sapca

123456 spunea...

Un loc de vis unde as dori sa imi petrec vacanta este Bora Bora care este recunoscuta drept cel mai frumos si mai romantic loc de pe Pamant. Superlativele nu sunt suficiente pentru a descrie incredibila frumusete a Perlei Pacificului si a lagunelor de culoarea turcoazelor ce o inconjoara

adrianaL spunea...

vara folosesc palarie si imi fac diferite masti pt par acasa.vreau sa cunosc insulele maldive

andradarling spunea...

Visez sa calatoresc intr-un loc exotic, in care sa nu am altceva de facut decat sa ma bronzez pe plaja, sa admir o natura ramasa intacta dupa zeci de mii de ani de existenta, sa vizitez cladiri in stil colonial si monumente arhitectonice, sa surprind rasaritul soarelui, la umbra palmierilor, pe un nisip de un alb imaculat, sa ma bucur de un apus minunat plimbandu-ma pe plaja.
Pe timpul verii imi spal parul de 2 ori pe saptamana, folosesc sampon si balsam. Imi las parul sa se usuce natural, nu folosesc feonul, nu il vopsesc si cateodata port palarie pentru soare.

Calin Andreea Daniela spunea...

De cate ori am chef sa ma visez intr-o vacanta perfecta, ma visez in Antalya, relaxandu-ma pe o plaja minunata, bucurandu-ma la vederea fericirii din ochii familiei mele pentru ca am reusit sa mergem in vacanta mult visata, cutreierand toate magazinele, vizitand tot ce se poate vizita, dar mai ales innotand cu delfinii...Permiteti-mi sa visez!
In privinta ingrijirii parului pe timp de vara, nu cred ca fac ceva special fata de restul anotimpurilor, folosesc sampon, balsam, masca si uneori si ulei de par. Daca observ ca am parul uscat, dau o fuga la salonul unde lucreaza sora mea, fiindca parul meu iubeste tratamentul Wella...insa eu nu mi-l permit momentan...

vios77ro spunea...

mi-as dori foarte mult sa vizitez Venetia
pentru mine este cel mai romantic oras din lume ,mi-ar place sa ma plimb cu gondola si sa admir cladirile desprinse parca din alta epoca

veronica picioroaga spunea...

Vacanta de vis pt mine este Barcelona care m-a cucerit iremediabil! visez din nou la plimbari lungi pe La Rambla, la cine romantice cu creveti si dulcele gust ametitor al sangriei,la plaja mediteraniana, la palmieri, la toate acordurile latine care te ademenesc si te fac sa visezi.
Ingrijirea parului vara , decurge la fel ca si-n celelalte anotimpuri,desi stiu ca sunt necesare produse cu protectie si ptr par.Rusinica mea!!! sampon -par subtire,masca homemade o data pe saptamana, ser ptr varfuri .

Anonim spunea...

Vacanta de vis pentru mine ar fi pe o insula cu multi palmieri.

Vara folosesc numai sampoane/masti pentru protectie solara.

Xty spunea...

Vacanta mea de vis ar fi intr-un oras necunoscut, linistit, care sa-mi ofere un sentiment de 'acasa'. As petrece aceasta vacanta cu persoana iubita.

Vara folosesc mai des masca de par sau balsamul, port palarii, nu imi usuc parul cu feonul.

Ramona Roman spunea...

Vacanta mea de vis este pe nisipurile din Maldive.

Pe timpul verii aplic un ser pentru varfuri si uneori o masca pentru par cu ulei de masline, in rest nimic in mod deosebit.

BohemianSin spunea...

Intr-un loc exotic, cu palmieri, soare, pasari si fluturi viu colorate. Apa trebuie sa fie cristalina, sa imi vad degetele de la picoare, sa ma tolanesc intr-un hamac.

Nu folosesc chestii diferite vara: sampon si balsam. Imi mai dau varfurile cu unt de shea sau ulei de masline, evit sa ma vopsesc-mai mult nuantator si port turbane.

Unknown spunea...

Cea mai frumoasa vacanta am petrecut-o in Egipt. Adevarul e ca am fost acolo intre Craciun si Revelion, dar si atunci erau vreo 30 de grade. Nici nu-mi pot imagina ce caldura ar fi fost daca mergeam in iulie, august. Si nu numai ca am redescoperit cultura de care m-am indragostit, de cand aveam vreo 7 ani, dar am vazut si o realitate ce nu o s-0 uit niciodata. Am vreo 2000 de poze, nici nu as avea cum s-o
"Secretul" parului meu nu se schimba cu anotimpurile. O data pe saptamana, o zi cand sun acasa, imi masez scalpul si parul cu ulei de ricin, dupa ce in il las asa timp de cateva ore. Depinde cat de bine suport momentan caldura prosopului. Il spal de vreo 2 ori, sa curat si ultima urma de ulei, si cam atat. Cel mai sanatos lucru, pe care trebuie facut.

Anonim spunea...

Nu pot spune ca vrea sa merg undeva anume, in momentul de fata, dar printre locurile mele preferate de vacanta se numara Barcelona si Berlin :)
In privinta ingrijirii parului, nu pot spune ca fac mai multe, ca de obicei, mai aplic masti si balsam hidratant si nu folosesc foenul pentru al usca.

Ana-Maria Gurgu spunea...

Vacanta mea de vis cred ca ar fi undeva la munte impreuna cu prietenii mei de suflet, unde sa se lase cu petrecere si voie buna!

iulika_ct spunea...

Vacanta mea de vis ar fi pe o plaja cat mai pustie cu putinta :)
Pe timpul verii incerc sa port cat mai mult posibil palarie, iar ca produse nu folosesc nimic in plus, doar ca nu il mai usuc cu feonul.

Cony spunea...

Scriu si aici raspunsul :

Vacanta mea de vis ar fi la munte , primavara , alaturi de iubitul meu.

Pe timpul verii incerc sa nu il usuc cu feonul , sa nu folosesc des placa de par , il spar de 3 ori pe saptamana si folosesc masca de fiecare data.

DyaNA spunea...

Vacanta mea de vis ar fi undeva la o statiune de lux cu vedere la ocean.

Pe timpul verii nu fac nimic deosebit , folosesc keratina lichida ca de obicei , ma spal de 2 ori pe saptamana , folosesc ser pentru varfuri .

Trimiteți un comentariu

 

Lifestyle. Fashion. Beauty Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea