miercuri, 11 decembrie 2013

Idei de cadouri pentru copii

Publicat de Jully's Blog la 09:13

A venit sezonul cadourilor pe care il asteptam cu drag de la inceputul anului. Ador sa fac cadouri pentru cei dragi , sa le vad fericirea si bucuria din priviri cand deschid cadourile de la mine. Pana acum cativa ani, imi era foarte greu sa aleg cadouri si din acest motiv am decis sa fac cateva postari , poate va mai ajut si pe voi cu idei. 
Am o nepotica si un nepotel la care le aleg cu drag cadouri , cu orice ocazie . Daria e o fetita de 6 ani tare cocheta iar Andrei un baietel cu personalitate care iubeste desenele animate , deci trebuie sa am grija ce le aleg pentru ca o jucarioara de plus nu ii mai multumeste . Ii si inteleg , e ca si la mine cu fardurile si parfumurile.. Pretentiile cresc, dom'le!
Pe langa celebra nuieluta decorata , dulciurile diversificate si portocalele parfumate , cred ca Andrei s-ar bucura de un set Smurfy . E mare fan Smurfs iar pe aoro am gasit multe parfumuri deosebite pentru copii  cu personajele.
 

Sa nu uit Cars , ar vrea cam tot ce se poate cumpara cu aceste masinute si cred ca multi baieti sunt fani.


Dariei sigur i-ar placea un parfumel cu printesele ei preferate sau cu Barbie , papusica indragita de majoritatea fetitelor .







Eu deja mi-am pus in cosul de cumparaturi un parfumel pentru Daria si cateva produse Cars & Smurfs pentru Andrei . Poti sa vezi aici mai multe produse pentru copii perfecte pentru cadouri. 
Va recomand sa tineti cont de preferintele copilului pentru care luati cadou pentru a-l face cu adevarat fericit. Eu inca mai am "traume" cand ma gandesc ce cadouri primeam de la prieteni de familie/neamuri cand eram micuta. De la haine pe care nu le purtam  , pana la jucarii care imi displaceau si nu ma jucam niciodata cu ele.. 
Ah , daca aveti bebelusi in familie , va recomand un body personalizat cu un text amuzant. De fiecare data a fost apreciat cadoul de catre parinti! 

Spor la cumparaturi dragelor! 



3 comentarii:

Amalia spunea...

Seturile cu Strumfs arata incredibil de bine . Cred ca ii va aduce si mosul piticoatei mele un set ..

Karina spunea...

Multumim de sugestii, o sa frunzaresc si eu siteul la noapte . xoxo

speranta spunea...

Buna.Multumim.sarbatori fericite alaturi de cei dragi pup

Trimiteți un comentariu

 

Lifestyle. Fashion. Beauty Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea